Дваесет и четврта седница на Совет на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во тек е дваесет и четврта седница на Совет на Општина Куманово. Директниот пренос можете да го следите на следниов ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт