Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дедо Мраз ги израдува корисниците на “Порака наша” и Дневен центар – Куманово

Среќни и весели празници им посака Дедо Мраз на корисниците во Дневен центар на лица со интелектуална попреченост “Порака наша” и Дневен центар на лица со попреченост  – Куманово.
Во празнична атмосфера, со насмевка беа пречекани и претставниците од Секторот за култура, спорт, социјална заштита, заштита на децата и здравствена заштита, кои поделија новогодишни пакетчиња од името на Општина Куманово, со желби за добро здравје во Новата 2023 година.

 

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст