Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Делегација од Општина Куманово на “Пантелински денови” во збратимена Бијелина

Делегација од Општина Куманово беше во посета на збратимената Општина Бијелина, Р.Српска- Босна и Херцеговина, по повод традиционалната градска манифестација “Пантелински денови”. Општинските претставници беа дел од приемот за делегации и гости, Пантелинска духовна вечер, литија низ градските улици и богослужба во црквата “Св.Ѓорѓи”.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст