Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Делегација од Советот на Општина Куманово на Свечена академија во Врање

Делегација од Советот на Општина Куманово, предводена од претседателката Ивана Ѓорѓиевска присуствуваа на Свечена академија по повод 31 јануари – Ден на град Врање.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст