Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Денови на мед на Градскиот плоштад

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На Градскиот плоштад во Куманово денеска беа отворени осумнаесеттите по ред „Деновинамедот“.
Манифестацијaта ја организира пчеларското здружение „Пчела” од Куманово, а на истата учество зедоа околу петнаесет пчелари од повеќе градови во Македонија кои пред граѓанте ги изложија сите пчелни производи.
https://www.youtube.com/watch?v=Euv13_9GGcc&feature=youtu.be

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст