Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ден на пожарникарите во ТППЕ Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод 20-ти мај, Ден на пожарникарите на Република Северна Македонија, денеска Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски ја посети Територијалната противпожарна единица Куманово.Во оваа прилика беше предадено и ново возило за потребите на ТППЕ, набавено со средстава од општината.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст