Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ден на I-от пешадиски баталјон во “Боро Менков”

Денеска се одбележа 26 февруари, Денот на I-от пешадиски баталјон во касарната “Боро Менков”-Куманово.

Во предвидената програма за одбележување на овој датум, покрај пригодните обраќања, беше пречекано военото знаме, прогласен најдобриот вод и одржано свечено дефиле на единиците. Претставници од општинската администрација беа присутни на настанот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст