Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Детски ликовен камп АСНОМ 2019

Денеска заврши деветтиот по ред традиционален детски ликовен камп АСНОМ 2019 во Пелинце. Истиот е под покровителство на Градоначалникот и Советот на општината, а во организација на Фондација за Култура и спорт. На затворањето присуствуваше секретарот на општина, Десанка Стошевска која имаше свое обраќање.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст