Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Детски ликовен камп АСНОМ 2019

Денеска во Мемораијалниот центар АСНОМ во Пелинце се започна  деветиот по ред  ликовен камп АСНОМ 2019. Оваа година учествуваат околу 25 учесници од  основните училишта од градот и дневните центри за лица со интелектуална попреченост. Настанот е во организација на фондација за култура и спорт,под покровителство на градоначалникот и Советот на општината. Свеченото затворање на кампот ќе биде на дваесетти јуни во дванаесет часот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст