Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Деца без родители и родителска грижа добија новогодишни пакетчиња

Во просториите на Општина Куманово градоначалникот Максим
Димитриевски денеска се сретна со деца без родители и родителска
грижа, кои се сместени во згрижувачки семејства. На нивна огромна
радост, во име на Општина Куманово, Дедо Мраз им подели новогодишни
пакетчиња.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст