Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Димитриевски на свечен прием со збратимени градови

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод одбележување на Денот на ослободување на Куманово, денеска во просториите на Општина Куманово градоначалникот Димитриевски се сретна со претставниците на збратимени градови од Нови Сад, Р.Србија, Бијелина, Р.Српска- Босна и Херцеговина, Беране, Црна Гора. На свечениот прием беа разменети пригодни подароци. Нивната посета на Куманово се должи на долгогодишното пријателство и плодната соработка, како и присуството на свеченоста по повод 11 Ноември.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст