Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Димитриевски на средба со ветерани на ФК Куманово

Денеска градоначалникот на Општина Куманово оствари средба со поранешни фудбалери на Куманово, во врска со претстојниот ревијален фудбалски натпревар помеѓу ветерани на ФК Куманово и Градска пивница. Повод за одржување на овој натпревар е започнување на активности на ветераните на овој спортски клуб, во насока на возобновување на фудбалот во Куманово. Натпреварот ќе се одржи на 22.10.2022 година (сабота), во 13.00 часот на спортското игралиште во Соколана.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст