Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Димитриевски на средба со командант на Бригадата на Југоисточна Европа (СЕЕБРИГ)

Денеска во прва посета на Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски беше бригадниот генерал Евангелос Митруцикос, командант на бригадата на југоисточна Европа (СЕЕБРИГ).
На средбата беа потенцирани стабилните односи меѓу двете страни, кои бележат високо ниво постигнато со интензивна соработка и постојан дијалог со цел успешно спроведување на зацртаните активности во сите општествени сфери.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст