Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дискусија за новиот Закон за урбанистичко планирање и Предлог закон за градење

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во организација на ЈП „Куманово План„ се одржа настан на кој се разговараше за примената на новиот Закон за урбанистичко планирање и Предлог законот за градење. На настанот присуствуваа градоначалникот Максим Димитриевски и Проф.Д-р Мирослав Грчев кој имаше свое обраќање и елаборирање на темата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст