Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дневен ред на тринаесетта седница на Совет на Општина Куманово

Седницата ќе се одржи на 26 септември 2022 година (понеделник) во кружната сала на зградата на поранешните општествено-политички организации,со почеток во 10:00 часот, по следниот

Дневен ред

1.Предлог-Одлука за констатирање престанок на мандат на член на Совет на Општина Куманово,
2.Советнички прашања.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст