Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дневен ред на шеесет и втора седница на Совет на Општина Куманово

На 08.10.2021 година (петок) во големата сала на зградата на поранешните општествено – политички организации со почеток во 10:00 часот, ќе се одржи шеесет и втората седница на Советот на Општина Куманово по следниов

Дневен ред

 

1. Тримесечен извештај за финансиско работење на ЈП „Водовод“ Куманово од 01.04.2021 – 30.06.2021 година;
2. Предлог – Одлука за давање согласност на Предлог – Годишен план за вработување во 2022 година на ЈП „Водовод“ – Куманово;
3. Годишен извештај за работа на ЈУОУД  „Професор Мијалковиќ“ – Куманово за учебната 2020-2021 година;
4. Годишна програма за работа на ЈУОУД  „Професор Мијалковиќ“ – Куманово за учебната 2021-2022 година.
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст