Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дневен ред на шеесет и првата седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На 22 септември 2021 година (среда) со почеток во 10:00 часот, во големата сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, ќе се одржи шеесет и првата седница на Советот на Општина Куманово по следниов

 

Дневен ред

 

1. Предлог – Одлука за давање на финансиска помош од Буџетот на Општина Куманово на семејствата на починатите во трагичниот пожар во мобилната Ковид болница во Тетово;
2. Тримесечен извештај за финансиско работење на ЈП „Водовод“ Куманово од 01.04.2021 – 30.06.2021 година;
3. Предлог – Одлука за давање согласност на Предлог – Годишен план за вработување во 2022 година на ЈП „Водовод“ – Куманово;
4. Годишен извештај за работа на ЈУОУД  „Професор Мијалковиќ“ –  Куманово за учебната 2020-2021 година;
5. Годишна програма за работа на ЈУОУД  „Професор Мијалковиќ“ –  Куманово 2021-2022 година;
6. Предлог – Одлука за основање на младински центар во Oпштина Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст