Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Доделени Уверенија за градоначалник и членови на Совет на Општина Куманово

Согласно резултатите од спроведените локални избори во РСМ, денеска во Занаетчиски дом Куманово Општинската изборна комисија им додели Уверенија на избраниот градоначалник на Општина Куманово, Максим Димитриевски и на новоизбраните членови на Советот на Општината. Во четиригодишниот мандат сите заедно ќе работат во интерес на потребите на граѓаните, со цел успешно функционирање на локалната самоуправа.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст