Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Доделено е противпожарно возило на Општина Куманово

На денешниот настан под слоганот “Цивилна заштита помеѓу институциите и граѓаните” организиран на отворено во Скопје, пред спортскиот комплекс  Борис Трајквовски, присуствуваа секретарот на Општина Куманово,командирот на ТППЕ и претставници на општинската администрација, во организација на Дирекцијата за заштита и спасување.
На повеќе општини им беа доделени противпожарни возила заради  оперативно делување при гаснење на големи пожари на целата територија на РС Македонија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст