Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Доделен лап топ на семејството Драгишевски

Денеска претставници од општина Куманово доделија лап топ компјутер на семејството Драгишевски од кумановското село Стрновац, по објавувањето на тешката животна приказна на ова семејство. Дополнително Мите и Катерина ќе добијат две работни маси и столчиња, за да можат поуспешно да ја следат наставата и да учат во домашни услови.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст