Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Доделен телевизор за учениците од ООУ “Христијан Карпош“

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска, на учениците од ООУ “Христијан Карпош“ во населбата Иго Тричковиќ им ја донираше наградата – телевизор од фирмата “Елколект„. Наградата за која не се пријави добитникот од наградната игра “Да рециклираме и да се наградуваме“, од страна на организаторот беше отстапена на институцијата, каде што целна група се децата.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст