Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Долгогодишно постоење со успешни генерации на ученици

По повод патрониот празник на ООУ “11 Октомври”-Куманово, денеска делегација од Општина Куманово, предводена од Секретарот на општината, г-ѓа Десанка Стошевска и претставници од Секторот за образование при Општина Куманово, присуствуваа на Свечената приредба, организирана од страна на училиштето, кое гордо го носи името 11 Октомври, датум кој има значење на голем настан од македонската историја.

Одбележувањето на патрониот празник на училиштето, во чии рамки се одржани повеќе активности, е под мотото “55 години, ГОРД ученик во ГОРДО УЧИЛИШТЕ”.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст