Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Донација на новогодишни пакетчиња

 Денеска хуманитарната организација „Адра„ од Скопје, донира новогодишни пакетчиња на општина Куманово. Истите се направени од децата од Германија и ќе бидат дадени на деца од социјално најзагрозените семејства од градот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст