Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Донација од СЕЕБРИГ за ООУ “Крсте Мисирков”

Денеска во ООУ “Крсте Мисирков”-Куманово беа доделени 7 персонални компјутери како донација од СЕЕБРИГ и два типа на речници од нивната лична библиотека. Донацијата ја додели бригадниот генерал Аристеидис Илиопулос, командант на бригадата за Југоисточна Европа, а присуствуваше и градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски. Општина Куманово има високо ниво на соработка со АРСМ, која претставува пример во понатамошната соработка со СЕЕБРИГ бригадата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст