Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Духовна академија “Св.Климент Охридски”

Во знак на претстојниот црковенпразник се одржа Духовна академија Св.Климент Охридски, воЗанаетчиски дом Куманово, во организација на Фондацијата за спорт и култура, под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово.
Со видео презентација беа претставени ликот и делото на Св.Климент Охридски, на сцената настапијацрковниот хор Св.Николајод Свети Николе и оркестарот Симфониум при СОУ Гимназија Гоце Делчев Куманово.  
На манифестацијата присуствуваше претседателка на Советот на Општината, Ивана Ѓорѓиевска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст