Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Едукација за претставници на општинска администрација

Денеска во кружна сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, беше одржана обука за претставници на општинската администрација од областа на Законот за општа управна постапка.
Предавач беше проф. Симеон Гелевски од Правниот факултет “Јустинијан Први” – Скопје.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст