Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

,,Еј,ене ја онаа”

Денес во НУЦК „Трајко Прокопиев“ се одигра претставата “Еј ене ја онаа” за подигнување на свеста кај младите и намалување на дискриминацијата. Во претставата настапуваа ученици од средните училишта во Куманово, а истата беше организирана од страна на Општинскиот центар за социјани услуги – Општина Куманово, со поддршка од Регионалниот проект за социјални права на ранливи групи (СоРи) имплементиран од Германското друштво за меѓународна соработка (GIZ), а во соработка со Канцеларијата на заменик-Народен Правобранител на Република Македонија-Куманово

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст