Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Завршена е реконструкцијата на ООУ Карпош во село Умин Дол – Куманово

Завршена е реконструкцијата на ООУ “Карпош” во с.Умин Дол – Куманово, со која е опфатена реконструкција на кров, подови и тоалети, нови прозорци и врати, нова енергетско-ефикасна фасада и нов систем за греење.

Денеска во присуство на претставници од Министерство за образование и наука (МОН), Раководителот на сектор за образование при Општина Куманово Александар Јовановиќ и претставниците на училиштето,се изврши официјално примопредавање на реновираниот објект.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст