Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Завршна свеченост за “Месец на книгата“

Денеска во ООУ “Крсте Мисирков“ се одржа завршна свеченост за “Месец на книгата“. Манифестацијата е во организација на ЈОУ библиотека “Тане Георгиевски“ и основното општинско училиште “Крсте Мисирков“.  Во рамките на “Месец на книгата“ библиотеката организира литературни читања, промоции на книги и награди за најуспешните творби на учениците од сите основни и средни училишта во градот.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст