Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Заедно за безбедно лето

Вчера во организација на СВР Куманово и Општински совет за безбедност во сообраќајот на патиштата, на градскиот плоштад се одржи настан „Заедно за безбедно лето„. Настанот е посветена на безбедноста на младите во сообраќајот и поголема сообраќајна култура на сите учесници во сообраќајот.Учесниците возеа велосипед и пишуваа пораки за безбедност, кои ќе бидат поставени на видни места во гардот. На најдбрите екипи им беа доделени пехари и дипломи.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст