Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Заклучок за утврдување на нацрт – статутарната одлука за измена и дополнување на Статутот на Општина Куманово

Согласно донесениот заклучок на последната седница на Советот на општина Куманово одржана на 30 август 2019 година, за утврдување на нацрт – статутарна одлука за измени и дополнување на Статутарната одлука за измени и дополнувања на статутот на општина Куманово, утврдениот текст за нацрт-статутарната одлука се става на јавна расправа. Во прилог се официјалните дописи за спроведување на горенаведената процедура.

zaklucok

nacr-statutarna-odluka-prv-del

nacrt-statutarna-odluka-2-del

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст