Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Започнаа активности за поставувањето на катна гаража во центарот на градот

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Ги информираме граѓаните на Општина Куманово, дека од денеска започнаа припремни изведбени активности за монтажа на катна гаража пред  Дом на култура „Трајко Прокопиев„. Монатажата е предвидено да трае до крајот на месец февруари кога се планира и пуштање во употреба. Поради активности за монтирање на паркиралиштето, паркирање на оваа површина во центарот на градот нема да биде возможно до почетокот на месец март.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст