Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Започна второто полугодие во учебната 2019/2020 година

Изјава на Жика Крстевски, Раководител на Сектор за образование при општина Куманово во врска со започнувањето на второто полугодие во учебната 2019/2020 година.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст