Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Од утре започнува да работи лизгалиштето пред Затворениот градски базен

Од утре (18.01.2020 година) од 16.00 часот започнува да работи монтажното лизгалиште пред Затворениот градски базен. Лизгалиштето е доделено на користење од страна на Агенцијата за млади и спорт и истото ќе биде на располагање во следните два месеци. Граѓаните можат да го користат секој  ден од 09.00  до 21.00 часот, а  лизгалките  се земаат на билетарата на Градскиот базен. Влезот е слободен.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст