Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Започна Новогодишната агенда на градоначалникот на Општина Куманово

По повод Новогодишните празници традиционално градоначалникот на
Општина Куманово Димитриевски денеска подели новогодишни
пакетчиња во Здружението за глуви и наглуви лица-Куманово, а истата
радост, надополнета со присуство на Дедо Мраз, им беше овозможена и
на дечиња од ромската етничка заедница.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст