Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Започна поставувањето на нова комунална опрема

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во централно градско подрачје се поставува нова комунална опрема. До сега се заменети околу седумдесет стари контејнери и поставени нови. Во иднина ќе се изврши замена и контејнерите пред јавните институции.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст