Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Започна првата конститутивна седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во големата сала на зградата на поранешните општествено –
политички организации започна првата конститутивна седница на
новоизбраниот состав на Советот на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст