Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Здружение на пензионери со акција за чистење

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски денеска се сретна со членовите на Здружение на пензионери Куманово, кои преземаа акција за чистење на отпадоци во градскиот парк во градов. Акцијата ја спроведоа со ЈП “Чистота и зеленило”, кое им ја обезбеди потребната опрема и алат, како и Здружение за доброволна волонтерска работа “Кумановски акцијаши”. Градоначалникот Димитриевски ја поздрави оваа акција на пензионерите, при што апелираше до граѓаните, со заеднички сили да ја чуваме и одржуваме чиста животната околина.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст