Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЗП Куманово го одбележа „1-Ви Април„ – Меѓународниот ден на шегата

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод „1-Ви Април„ – Денот на шегата,Здружението на пензионери од Куманово со  културно-уметничка програма традиционално и оваа година организираше настан „Шегобијна разгледница„.Во преполнана сала на Занаетчискиот Дом, свое обраќање имаше Претседателот на Совет на Општина Куманово – Атина Мургашанска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст