Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЗРС “Пчиња” го одбележа празникот Богојавление – Водици

Здружението на спортски риболовци “Пчиња”-Куманово денеска на градскиот кеј го одбележа празникот Богојавление – Водици. На настанот присуствуваше Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски и Претседателот на Совет Атина Мургашанска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст