Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Општина Куманово ги известува граѓаните дека од 15.03.2019 година ќе започне со реализација на реконструкција на улицата „Србо Томовиќ“ по одобрен основен проект за реконструкција на линиски објекти. Овој проект е изработен од страна на Јавното претпријатие „Водовод„. Поради тоа во наредните дваесет дена од денот на започнување со реконструкција, сообраќајот во овој дел од градот ќе биде во прекин.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст