Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известувањето за поднесување на предлози за доделување на Ноемвриска награда за 2021 година

Известувањето за поднесување на предлози за доделување на Ноемвриска награда за 2021 година – (македонски јазик)

 

Известувањето за поднесување на предлози за доделување на Ноемвриска награда за 2021 година – (албански јазик)

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст