Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување за дежурни аптеки, кои работат за време на полицискиот час во Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во сабота и недела (08:00 – 15:00 часот) дежурни се следните аптеки:

-ПЗУ Аптека Еурофарм бр.1, Плоштад Нова Југославија бр.2  (стара градска аптека) , 031/432-426

-ПЗУ Аптека Про Виталис, ул. 11 Октомври бр.45, 072/227-077 и 031/415-303

-ПЗУ Аптека Куманово 2, ул. Христијан Тодоровски Карпош 35 (аптека Зегин кај пазарот зад Лукоил), 031/239-900.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст