Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување за дежурни маркети, кои работат за време на полицискиот час во Кумановo

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Врз основа на Барање на Општински штаб за заштита и спасување и препораките на Влада на Република Северна Македонија, Ве известуваме дека за време на целодневниот полициски час во Куманово, за дежурни маркети за набавка и достава на потребните намирници се пријавија:

-Ацидо Ком маркети 078311077 и 078352669

-Ќошар ДООЕЛ Куманово 078258607 и 078258708

-Елида 031419521

– Јахи Маркет ДООЕЛ с.Черкези 070467311

-ДТГМУ Тинекс-МТ ДООЕЛ Скопје 071340742, 071340963, 070358500, 072256100, 071285386, 070299507

-Маркет Макси Дом, улица ,,Бошко Буха” 2А, телефони: 031 412758 и 072 272337

-Хотел Хармонија, ул.Долно Којнаре бр.193 телефони: 031/416-383 и 077/987-798

-Маркет КОМПЛЕКС АЛДИ ЕДЕН с.Черчези, телефон 076/ 617-261

Кумановска Скара за мерак,Локација: Иво лола рибар ( Нагорички сокак наспроти сетек) Телефонски броеви за нарачка: 075-232-100 и 031-411-150

 

Подетални информации околу набавка и достава ќе Ви дадат самите фирми.

Сите останати фирми, кои се подготвени и имаат желба да се вклучат во оваа акција, ги повикуваме да не контактираат на е-маил адресата [email protected] и телефонскиот број 078/365-061, за да ги искординираме понатамошните активности во врска со оваа акција.

Ви благодариме!

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст