Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување за општински линиски превоз

Ги известуваме граѓаните на Општина Куманово дека од 16.05.2022 година (понеделник) ќе започне да функционира општински линиски превоз на следниве линии:

Линија бр.3 Зелен рид-Железничка станица
Линија бр.4 Бедиње-с.Добрашане
Линија бр.5 Ливаде,с.Карпош-Железничка станица
Линија бр.12 Романовце-Куманово
Линија бр.16 Куманово-Табановце-Карабичане-с.Сопот
Линија бр.20 Куманово-Четирце
Линија бр.22 Куманово-с.Новосељане-с.Косматац-с.Мургаш
Линија бр.25 Куманово-Г.П.Табановце
Линија бр.26 Бајрам Шабани-Бедиње.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст