Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување – измена на режим на сообраќај

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Поради изведување на градежни  работи за атмосферска канализација  на дел од улица „ЈНА„ (од поранешна ф-ка „Чик„) до 3-та МУБ во Општина Куманово, Ве известуваме дека во период од 07.05.2018г. до 23.05.2018г. ќе има изменет режим на сообраќајот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст