Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување – Јавни набавки – Заловување на бездомни кучиња

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 20/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Услуги за заловување на бездомни кучиња на територија на Општина Куманово.

Подетални информации можете да ги најдете на следниот линк
https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie/9c47734f-a4ef-40d0-b820-85e086c6c0cf/5

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст