Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување – Јавни набавки – Изработка на основен проект за Спортска сала

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 6/2018 со отворена постапка на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Изработка на основен проект на добивање на е-дозвола за изработка на техничка документација за реконструкција на Спортска сала во Општина Куманово.

Подетални информации можете да ги најдете на следниот линк
https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie/04225bb2-e115-4173-ae09-a2c229fb8c16/1

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст