Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување – Јавни набавки – Оддржување на јавни прометни површини

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 5/2018 со отворена постапка на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Оддржување на јавно прометни површини за 2018 година за Општина Куманово

Подетални информации можете да ги најдете на следниот линк
https://www.e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie/ebb8ccef-e4ed-4737-9900-3a0959ab0362/1

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст