Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 1/2018 со отворена постапка на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Изработка и поставување на привремени паркиралишта како модуларни еднократни конструкции по проектна документација.

Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст